Diriliş Ertuğrul Kayseri'ye geliyor

22.01.2015 10:05:05

Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları Kayserililerle buluşuyor. Tekden Film'in yapımcılığını üstlendiği TRT 1 ekranlarında ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisi oyuncuları bugün Kayserililerle buluşacak. Öğretmen Evi Re

Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşunu konu alan dizinin senaristi ve yapımcısı Mehmet Bozdağ, başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan ile Hülya Darcan, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçin gibi ünlü oyuncular Kayseri’de sevenleriyle buluşacak. Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik için dizi oyuncuları Kadir Has Kongre Merkezi’nde, dizide kullanılan aksesuar ve kıyafetler hakkında bilgi verecekler. 

Kayseri’ye gelecek olan dizi oyuncuları için bir program düzenlediklerini belirten Tekden Film’in Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, “Bilindiği gibi Aralık ayında gösterime giren yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı tarihi bir dizi, başarılı senaryosu ve iddialı oyuncu kadrosuyla halkın beğenisini kazanmıştır. Yapımımız için çok fazla emek harcadık. Karşılığını alıyoruz. Yarın akşam 18.30’da Kadir Has Kongre merkezinde yapacağımız, Kayseri buluşmasına tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz” diye konuştu.

Diriliş Ertuğrul dizisi,13. Yüzyılda Ertuğrul Bey Kayı aşiretinin mücadelelerini ve adım adım Osmanlı Beyliği’ni kurmaları sürecini konu alıyor.

Haber: Berna Utaş Utangan